Krmítko
Krmítko
Nález přímo pod krmítkem.Váš názor??Myslíte že dravec?Kdyby kočka tak by ho nerozsekala takhle na místě,ale někam si ho odnesla,myslím.Co myslíte?Taky jste měli podobný nález pod krmítkem?Hopsání po zemi se mu stalo osudným 

- Přílohy
-
Petr Muláček - Příspěvky: 885
Krmítko
Taky bych to na něj tipoval i když jsem ho tam nikdy neviděl
-
Krmítko
Lukáš má pravdu.
Meetlynx https://www.facebook.com/meetlynx/ a Ochrana sýčka v ČR https://www.facebook.com/OchranaSycka/
Tech: Nikon D850 a D750, Nikon 400 2.8 FL VR, Nikon TC20III a TC14III, Nikon 70-200 2.8 FL VR, Nikon 105 2.8 Micro, Tamron 24-70 2.8 VC USD.
Tech: Nikon D850 a D750, Nikon 400 2.8 FL VR, Nikon TC20III a TC14III, Nikon 70-200 2.8 FL VR, Nikon 105 2.8 Micro, Tamron 24-70 2.8 VC USD.
-
XAXAP - Příspěvky: 2937
- Vlastním jménem: Martin Tomáš
Krmítko
Já to našel prvně.Tak díky všem za postřeh.Aspoň další výzva.....i když to by muselo bejt štěstí hodně unavený 

-
Krmítko
Pro Jirku Parůžka:
Jirko ve vláknu Krmítkovky zmiňuješ krmící stoly. Ty teda krmíš na nějakou vyvýšenou plochu bez stříšky? Ono to asi dává smysl, když zapadne sněhem, tak po zakrmení se na tom dají pořídit parádní zimní fotky. Však ty tvoje jsou toho důkazem. Mě to zatím ani nenapadlo, i když to vídám. Odjakživa totiž dělám krmítka krytá, aby do zásypu nepršelo. Krmítko vlastně mám jen k přilákání a fotím ptáky na odsedové větvi nebo kmeni a tak. Ale tohle je dobrý nápad. Vám zkušenějším fotografům je to asi dávno známé. Já ale stále zkostnatěle pracuji s poučkami o plesnivějícím zrní a otravách ptáků. Když si vezmu, že ptáci většinou krmítko vyluxují během dvou až tří dní, tak nějaké "kazení" potravy nepřipadá v úvahu. Mohl bych tě požádat o snímek toho "stolového" kmítka? Děkuji. Vláďa T.
Jirko ve vláknu Krmítkovky zmiňuješ krmící stoly. Ty teda krmíš na nějakou vyvýšenou plochu bez stříšky? Ono to asi dává smysl, když zapadne sněhem, tak po zakrmení se na tom dají pořídit parádní zimní fotky. Však ty tvoje jsou toho důkazem. Mě to zatím ani nenapadlo, i když to vídám. Odjakživa totiž dělám krmítka krytá, aby do zásypu nepršelo. Krmítko vlastně mám jen k přilákání a fotím ptáky na odsedové větvi nebo kmeni a tak. Ale tohle je dobrý nápad. Vám zkušenějším fotografům je to asi dávno známé. Já ale stále zkostnatěle pracuji s poučkami o plesnivějícím zrní a otravách ptáků. Když si vezmu, že ptáci většinou krmítko vyluxují během dvou až tří dní, tak nějaké "kazení" potravy nepřipadá v úvahu. Mohl bych tě požádat o snímek toho "stolového" kmítka? Děkuji. Vláďa T.
-
Vlatoman - Příspěvky: 176
- Vlastním jménem: Vladimír Toman
Krmítko
Vlatoman:Podívej se do napajedel tam je pár fotek řešení je stejné, mě příjde dobré zkombinovat napajedlo s krmítkem.Pozdeji kouknu jestli mam někde fotku,ale v kategorii napajedlo nějáké jsou...
Olympus E-3, 14-42/5.6, 50/2, sigma 50-500/6.3, sigma 70-200/2.8, sigma 105/2.8
-
Ital - Příspěvky: 942
- Vlastním jménem: Mirek
Zpět na Krmítka, návnady, budky