PS + dva monitory
- Klaca
- VIP

- Jméno: Tomáš
PS + dva monitory
Neřešili jste někdo padání photoshopu při zapojených dvou monitorech? Funguju už leta na noťasu + dokina přes usb-c, v tom dva monitory a jen podle potřeby střídám pracovní/ osobní noťas. Pár měsíců zpět mi to po nějaký aktualizaci začalo padat. Na jednom monitoru, nebo jen na noťasu to běží normálně. Ale jakmile mám zapojený oba dva, photoshop chvíli po spuštění hodí chybu a konec. Chvíli jsem googlil, ale ani aktualizace PS, ani instalace aktuálních ovladačů od grafiky nepomohla 
- xbajnox
- zkušený zimní host

- Jméno: Peter Binó
PS + dva monitory
Ahoj, ja mam notebook + 2 monitory uz roky rokuce a ziaden problem s PS (aktualne verzia 2026).Klaca píše:Neřešili jste někdo padání photoshopu při zapojených dvou monitorech? Funguju už leta na noťasu + dokina přes usb-c, v tom dva monitory a jen podle potřeby střídám pracovní/ osobní noťas. Pár měsíců zpět mi to po nějaký aktualizaci začalo padat. Na jednom monitoru, nebo jen na noťasu to běží normálně. Ale jakmile mám zapojený oba dva, photoshop chvíli po spuštění hodí chybu a konec. Chvíli jsem googlil, ale ani aktualizace PS, ani instalace aktuálních ovladačů od grafiky nepomohla
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
PS + dva monitory
No, to nejspíš ale nebude fotošopem. To bude opravdu ovladačem grafiky, je od výrobce NB nebo po aktulaizaci windows?Klaca píše:Neřešili jste někdo padání photoshopu při zapojených dvou monitorech? Funguju už leta na noťasu + dokina přes usb-c, v tom dva monitory a jen podle potřeby střídám pracovní/ osobní noťas. Pár měsíců zpět mi to po nějaký aktualizaci začalo padat. Na jednom monitoru, nebo jen na noťasu to běží normálně. Ale jakmile mám zapojený oba dva, photoshop chvíli po spuštění hodí chybu a konec. Chvíli jsem googlil, ale ani aktualizace PS, ani instalace aktuálních ovladačů od grafiky nepomohla
- Martina
- VIP

PS + dva monitory
Mně se jednou stalo, že mi najednou nešel spustit Průzkumník, tuším po nějaké aktualizaci Woken. Taky jsem přeinstalovala kdeco a nic. Tak jsem si nainstalovala náhradu. A po několika týdnech, když jsem něco předělávala na PC, jsem odpojila USB kabel, který z počítače trčel a nic na něj nebylo připojené a Průzkumník se zase rozjel. Netuším, jestli byl ten kabel nějaký "vadný", nebo vadilo, že při aktualizaci systému nebylo na konci kabelu něco připojené (což takto mívám celkem běžně), ale po té zkušenosti vím, že softwarové kiksy může způsobit i taková blbost.
Příčinu problému neznám, nepoužívám 2 monitory a PS mám jen poslední krabicovou verzi, ale pokud se nenajde řešení, tak bych v nejvyšším zoufalství zkusila vyměnit/prohodit kabely. :D
Příčinu problému neznám, nepoužívám 2 monitory a PS mám jen poslední krabicovou verzi, ale pokud se nenajde řešení, tak bych v nejvyšším zoufalství zkusila vyměnit/prohodit kabely. :D
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
- Klaca
- VIP

- Jméno: Tomáš
Re: PS + dva monitory
Hmm, vyřešilo se tak nějak samo. Můj noťas z 2019 pomalu dosluhoval, po dlouhým váhání jsem ho nahradil MacBookem a zatím velká spokojenost. Pomalu si zvykám na všechny ty gesta a nový klávesový zkratky. Trochu tápu v běžný orientaci ve složkách ale Adobe aplikace frčej jako nikdy, odšumy, na který jsem mnohdy čekal dlouhý minuty jsou hotový lusknutím prstu a problém s padajícím PS na dvou monitorech je taky minulostí.