Mně se to nechtělo rozhodovat a už ani nechci nějak víc nahánět lidi, ať napíší, co nechat. Systém takto běží už delší dobu (první den v měsíci zahájení nominací, sedmý ukončení), je tedy jasně daný. Půjdu cestou, kdy dám do nominací dotaz a pokud do večera sedmého dne nepřijde odpověď, nechám všechny nominované fotky. Přijde mi to tak lepší - každý si rozhodne sám co bude mít v nominacích, bez nějakého nátlaku.
Nominace na foto měsíce - leden
- Martina
- VIP

Re: Nominace na foto měsíce - leden
- makara
- zkušený stálý

- Jméno: Lubomir Novak
Re: Nominace na foto měsíce - leden
Tak tak treba nechat alebo odstranit podla uvazeniaMartina píše: 10 úno 2026, 11:45Mně se to nechtělo rozhodovat a už ani nechci nějak víc nahánět lidi, ať napíší, co nechat. Systém takto běží už delší dobu (první den v měsíci zahájení nominací, sedmý ukončení), je tedy jasně daný. Půjdu cestou, kdy dám do nominací dotaz a pokud do večera sedmého dne nepřijde odpověď, nechám všechny nominované fotky. Přijde mi to tak lepší - každý si rozhodne sám co bude mít v nominacích, bez nějakého nátlaku.
www.WildLifeBlog.eu Nikon Z6 / Z50 + Nikon 400mm F/2.8E FL + Nikon 300mm f/4E PF + Sigma 70-200mm F/2.8 Sport