Nominace na foto měsíce - únor
- Martina
- VIP

Nominace na foto měsíce - únor
Kdokoliv může nominovat fotografie za minulý měsíc, stránka s fotkami k výběru je zde.
ZMĚNY: Limit pro počet nominací je zrušený.
Prosím hlídejte si sami, jestli nemáte v nominacích víc svých snímků na jedno téma. Pokud sem nenapíšete, který snímek dát pryč, nechám tu všechny. Nominace končí vždy večer 7. den v měsíci, tak do té doby dejte případně vědět.
Pořád platí, že bude-li mít autor sérii na jedno téma a bude-li chtít nominovat raději jiný snímek ze série, než kdosi vybral, tak stačí napsat co za co nahradit.
Postup pro vložení fotky: Rozkliknete vybraný snímek, kliknete naň pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberet "zkopírovat adresu obrázku". Tady ve vláknu v odpovědi kliknete na |hsimg| a dáte ctrl+V. V náhledu před odesláním byste měli vidět vybranou fotografii (či víc fotek).
Prosím hlídejte si sami, jestli nemáte v nominacích víc svých snímků na jedno téma. Pokud sem nenapíšete, který snímek dát pryč, nechám tu všechny. Nominace končí vždy večer 7. den v měsíci, tak do té doby dejte případně vědět.
Pořád platí, že bude-li mít autor sérii na jedno téma a bude-li chtít nominovat raději jiný snímek ze série, než kdosi vybral, tak stačí napsat co za co nahradit.
Postup pro vložení fotky: Rozkliknete vybraný snímek, kliknete naň pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberet "zkopírovat adresu obrázku". Tady ve vláknu v odpovědi kliknete na |hsimg| a dáte ctrl+V. V náhledu před odesláním byste měli vidět vybranou fotografii (či víc fotek).
- zimní host

- Jméno: Lukáš Belák
Re: Nominace na foto měsíce - únor
Priložený link nepresmeruje k mesačnému výberu fotiek.
-
Tadeas
- běžný

Změna uživatelského jména z důvodu ochrany soukromí na internetu.
- Martina
- VIP

Díky za upozornění, opraveno.
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
- jirfren
- VIP

- Jméno: Jiří Parůžek
5. Když už se u nějaký fotky napíše, že líp to už asi nejde nafotit, tak by tu měla být...

6. Mě ty Martinovo fotky přijdou fajn... (viz diskuse pod fotkou). Jasně, je to trochu tvrdší (čím se zřejmě myslí ty ostřejší přechody světla a stínů)... ale tím spíše to navodí tu atmošku wild než vyloženě vymazlené "ateliérové fotky"..a wild nemusí být (neměl by být?) vždy pouze o té technické (estetické) kvalitě..tedy alespoň můj názor.

6. Mě ty Martinovo fotky přijdou fajn... (viz diskuse pod fotkou). Jasně, je to trochu tvrdší (čím se zřejmě myslí ty ostřejší přechody světla a stínů)... ale tím spíše to navodí tu atmošku wild než vyloženě vymazlené "ateliérové fotky"..a wild nemusí být (neměl by být?) vždy pouze o té technické (estetické) kvalitě..tedy alespoň můj názor.
- Blaník
- VIP

- Jméno: Martin Růžek
Canon R6, Canon RF 24/1,8 macro, Canon RF 100/2,8macro, Canon RF 800/11, Canon EF 100-400 II + oba extendery
-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal
Šel jsem taky něco vybrat, a jak tak ty fotky projíždím, tak mě u Martinovy sýkořice tyrklo, že je tam jen jedna, přitom jich dával víc. Koukám na to, a ty další ze série dával sice dřív, ale ještě v únoru. Jsem jenom slepej nebo v tom seznamu fakt nejsou?
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600
- Martina
- VIP

Ty předchozí jsou z února, ale 2025.duffa píše: 03 bře 2026, 08:47 Šel jsem taky něco vybrat, a jak tak ty fotky projíždím, tak mě u Martinovy sýkořice tyrklo, že je tam jen jedna, přitom jich dával víc. Koukám na to, a ty další ze série dával sice dřív, ale ještě v únoru. Jsem jenom slepej nebo v tom seznamu fakt nejsou?
-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal
Aha, tak to jsme se nechal dobře nachytat
Takže žádný že jsem slepej, jsem blbej 
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600
- makara
- zkušený stálý

- Jméno: Lubomir Novak
www.WildLifeBlog.eu Nikon Z6 / Z50 + Nikon 400mm F/2.8E FL + Nikon 300mm f/4E PF + Sigma 70-200mm F/2.8 Sport
- makara
- zkušený stálý

www.WildLifeBlog.eu Nikon Z6 / Z50 + Nikon 400mm F/2.8E FL + Nikon 300mm f/4E PF + Sigma 70-200mm F/2.8 Sport
- makara
- zkušený stálý

-
Luk4ss
- zimní host

- Jméno: Lukáš Belák
- Martina
- VIP

Večer nominace uzavřu, do té doby je čas něco přihodit nebo vyřadit.