Indian: mezi ImgImg musíš vložit adresu obrázku - pravým na obrázek a "Kopírovat adresu obrázku", pak už to de. Zkus si to úpravou hned toho prvního příspěvku.
Naposledy upravil(a) kurťa dne 12 čer 2009, 11:11, celkem upraveno 1 x.
Ten druhej vrabčáček nemá chybu a na tvůj dotaz, mohu napsat, že není co lovit, počasí je mizerný, když bude pěkně o víkendu, tak se chystám na lov sluček, ale jejich nalezení a fotolov je problematický, snad tam budou, tak budu zde prezentovat, ale to je 1:100, když nic nebude, tak vo co gou.
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
Jak jsem se snažil vyfotit vrabce u země , tak jsem si užil. Jsou to rychlíci a čím víc jich je, tím víc mají očí a pořád se plaší (lítá sem krahujec a chodí sem kočky)
Expozičně se ta scéna nedala zvládnout, protože se mi proti relativně tmavým vrabcům ten sníh prostě přepaloval.
Ve finále ale samci jsou krásně zbarvení, chtělo by to trochu jemného sluníčka. Blesk jsem musel vypnout, nedal se použít, neboť je hrozně plašil.