Nominace na foto měsíce - leden

Martina
VIP
VIP

Re: Nominace na foto měsíce - leden

Příspěvek od Martina »

xbajnox píše: 09 úno 2026, 06:32
Martina píše: 06 úno 2026, 09:08 Xbajnox, mám nechat jelena i laň?
Ahoj, pozerám, že je už neskoro na úpravu. Nechal by som jeleňa.
Mně se to nechtělo rozhodovat a už ani nechci nějak víc nahánět lidi, ať napíší, co nechat. Systém takto běží už delší dobu (první den v měsíci zahájení nominací, sedmý ukončení), je tedy jasně daný. Půjdu cestou, kdy dám do nominací dotaz a pokud do večera sedmého dne nepřijde odpověď, nechám všechny nominované fotky. Přijde mi to tak lepší - každý si rozhodne sám co bude mít v nominacích, bez nějakého nátlaku.
makara
zkušený stálý
zkušený stálý
Jméno: Lubomir Novak

Re: Nominace na foto měsíce - leden

Příspěvek od makara »

Martina píše: 10 úno 2026, 11:45
xbajnox píše: 09 úno 2026, 06:32
Martina píše: 06 úno 2026, 09:08 Xbajnox, mám nechat jelena i laň?
Ahoj, pozerám, že je už neskoro na úpravu. Nechal by som jeleňa.
Mně se to nechtělo rozhodovat a už ani nechci nějak víc nahánět lidi, ať napíší, co nechat. Systém takto běží už delší dobu (první den v měsíci zahájení nominací, sedmý ukončení), je tedy jasně daný. Půjdu cestou, kdy dám do nominací dotaz a pokud do večera sedmého dne nepřijde odpověď, nechám všechny nominované fotky. Přijde mi to tak lepší - každý si rozhodne sám co bude mít v nominacích, bez nějakého nátlaku.
Tak tak treba nechat alebo odstranit podla uvazenia :) ked by bolo ich vela v nominacii co pochybujem ze niekedy bude :)
www.WildLifeBlog.eu Nikon Z6 / Z50 + Nikon 400mm F/2.8E FL + Nikon 300mm f/4E PF + Sigma 70-200mm F/2.8 Sport
Odpovědět

Zpět na „2026“