Vlk obecný - Canis lupus - Vlk dravý
Pravidla fóra
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
JEDNOTLIVÁ TÉMATA PROSÍM ZAKLÁDEJTE VE TVARU: ČESKÝ NÁZEV - VĚDECKÝ NÁZEV
-
LUVIC
Vlk obecný - Canis lupus - Vlk dravý
Otvaram temu Vlk dravy,,pridavam foto svorky ktorú som odfotil minulý rok (svorka 8 vlkov)
- ptacatko1
- VIP

- Jméno: Miroslav Stehlik
Vlk dravý (Canis lupus)
Luky, pomalu a jistě nás začínáš sr... Gratulace k excelentnímu úlovku.
Míra
Míra
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
- taek
- zkušený běžný

- Jméno: M. Š.
Vlk dravý (Canis lupus)
Uau, tak to je Wildlife. 
Nikon D70 | N 18-70/3,5-4,5 AF-S | N 300/4 AF-S | N TC1,7 | N SB800 + BB | N Monarch 10x42 || LTL Acorn 5210
-
LUVIC
Vlk dravý (Canis lupus)
Napíšem málo o mojom fotografovaní,,,fotim velmi krátko necele dva roky,,nikdy ma nezaujimala kvalita,kompozicia atd.fotil som len pre seba dokumenty čo som všeto videl,,kvalite,kompozícii a tomu pravemu fotografovaniu sa snažim venovať už asi mesiac
rozne knihy,weby atd,,tento web sledujem už dlhšie a tu su vyborne fotografie a aj fotografi,,budem rád ked ludia ktorí reaguju na moje fotky napíšu rady,kritiku aj pochvalu
) hehe,, som velky amatér a privitam každu radu vdaka Lukáš
- photoamateurcz
- běžný

Vlk dravý (Canis lupus)
Již jsem fotky viděl na mysliveckém portále, ale stejně - je to paráda. Foceno z posedu?
Nikon D80, Tamron 18-270, Sigma 150-500, 1x Trail Cam Ltl Acorn
- P4c.
- zkušený protahující

- Jméno: Michal Hykel
Vlk dravý (Canis lupus)
Dokonalý snímek by vzbuzoval snad už podezření, že se nejedná o WL
Mě k orgasmu stačí už jen ta představa zážitku z takového setkání... 
Kamarád podobných snímků docílíl stopováním smečky...
Kamarád podobných snímků docílíl stopováním smečky...
-
LUVIC
Vlk dravý (Canis lupus)
Dik,,nie z posedu,,, je to fotene z protisvahu,,
-
Karlos Lomský
- běžný

Vlk dravý (Canis lupus)
- Bubak
- vzácný host

- Jméno: Ľubomír Ontkoc
Vlk dravý (Canis lupus)
Podľa mňa je všetko o prioritách. Už to tu bolo rozoberané, niekomu je prednejší zážitok, niekomu dokonalá fotka...no ale samozrejme najlepšie je nezabudnuteľný zážitok a dobrá fotka k tomu
Ale musím povedať - super stretnutie. Mne sa o takých (aj s tvojimi rysmi) zatiaľ iba sníva.
Ale musím povedať - super stretnutie. Mne sa o takých (aj s tvojimi rysmi) zatiaľ iba sníva.
D90, 18-105, 300/4
- Jirkab
- VIP

- Jméno: Jiří Bartoš
Vlk dravý (Canis lupus)
Fascinující
, další slova jsou zbytečná
Canon EOS 60D, C 400 f/5,6, blesk 430 EX II,TC Kenko 1,5DG, stativ Feisol CT-3401, hlava Vanguard SBH 250, batoh Lowepro Flipside 300, přenosný kryt, fotovor, atd., nadšení a trpělivost, http://www.bartosphoto.cz/
- RollsRojs
- VIP

- Jméno: Lukáš Pich
Vlk dravý (Canis lupus)
To je fakt něco! Ale nejsem si jistý, jestli bych si já osobně takový zážitek raději neodpustil

- P4c.
- zkušený protahující

- Jméno: Michal Hykel
Vlk dravý (Canis lupus)
Smutné, že lidé mají z těchto zvířat přirozený strach (pohádky O červené Karkulce apod.) V historii Evropy není znám snad jediný případ napadení člověka vlekm. Nerozumím legálnímu odstřelu vlka na Slovensku. Jaký smysl má střílet teritoriální zvíře (nemůže se přemnožit) na vrcholu potravního řetězce... 
- KAHLER
- zkušený protahující

- Jméno: Karel Palacký
Vlk dravý (Canis lupus)
Lukáši, paráda!! Karl
C 70D; C 400/5.6 L; SIGMA 150-600mm, CANON 105mm F2.8 IS USM; BENRO A-257N6; LOWEPRO CompuTrekker AW...
- taek
- zkušený běžný

- Jméno: M. Š.
Vlk dravý (Canis lupus)
P4c: Ale může žrát ovce apod. Ale taky bych je raději viděl živé.
Nikon D70 | N 18-70/3,5-4,5 AF-S | N 300/4 AF-S | N TC1,7 | N SB800 + BB | N Monarch 10x42 || LTL Acorn 5210
-
remy
- zkušený protahující

Vlk dravý (Canis lupus)
Takyto zazitok by som bral vsetkymi desiatimi. V akej lokalite fotis ? Pridal si tu viacero zaujimavych fotiek, prevazne tazsie fotitelnej zveri, chce to asi kopu casu aj urcite znalosti. Ja fotim na juhovychodnom Slovensku, tam je to tiez bohate na urcite druhy, ale rysa, vlka, orla skalneho by som tam asi podstatne dlhsie, dlhsie, dlhsie hladal
. Este pridaj par fotiek medveda z prirody a to uz vytoci aj mna
.