Jinak Strašilka australská samec a samička.
Hmyz
-
DaveH
- zkušený vzácný host

- Jméno: David Havel
Hmyz
Občas si člověk musí zablbnout. Není to wildlife, ale živočich je v hlavní roli tak to sem snad taky patří. Půjčil jsem si pár strašilek, zdržel se v práci a dorazil domů až za tmy, tam mi nezbylo než si zkusit udělat doma improvizovaný ateliér. Majitel bez svých miláčků nedokázal usnout a představa půjčit mi je na déle než pár hodin pro něj byla nepředstavitelná
. Tak jenom tak pro pobavení a zajímavost.
Nikon D4, D7000 + Nikkor 500/4 VR, Nikkor 105 Makro, pod vodu Nikon D80, pouzdro Ikelite + 2x blesk Ikelite 125 - http://www.dhphoto.cz/
- lukasbiker
- zimní host

- Jméno: Lukáš
Hmyz
Obě jsou to samičky. Samec je o hodně štíhlejší a přes celý zadeček má křídla, tedy v dospělosti.
Canon EOS 600D, Canon 400/5,6, Sigma 150/2,8, Canon 18-55 IS II, Canon 50/1,8, extender kenko 1,5X.
-
aqualife
- VIP

- Jméno: Karel Zahrádka
Hmyz
Nevím jak dneska, ale míval jsem je a za bolševika byla cena ve výkupu téhle "vzácnosti" 5-10 Kč.
Ovšem jsou nádherné, měl jsem fotku na ostružiníku, naprosto dokonalou na 6x6 dia, vyšla mi na obálce Akváriumterárium před mnoha lety(za což byl tenkrát honorář rovnající se týdennímu platu) a pak jsem ji někde asi ztratil. Určitě když se zajde na Živou exotiku, tak se pořídí za přijatelný peníz, dobře se množí. S postupujícím dětinštěním se na ně znovu chystám, stejně tak na kudlanky a nějaké pěkné brouky na chov, kdysi jsem toho míval plno, pak nebyl čas, ten stále není.
Ovšem jsou nádherné, měl jsem fotku na ostružiníku, naprosto dokonalou na 6x6 dia, vyšla mi na obálce Akváriumterárium před mnoha lety(za což byl tenkrát honorář rovnající se týdennímu platu) a pak jsem ji někde asi ztratil. Určitě když se zajde na Živou exotiku, tak se pořídí za přijatelný peníz, dobře se množí. S postupujícím dětinštěním se na ně znovu chystám, stejně tak na kudlanky a nějaké pěkné brouky na chov, kdysi jsem toho míval plno, pak nebyl čas, ten stále není.
- lukasbiker
- zimní host

- Jméno: Lukáš
Hmyz
Tvou fotku strašilky z AT mám ještě někde v práci. Teda pokud je to ona. Jinak jsou to supr chovanci.
Canon EOS 600D, Canon 400/5,6, Sigma 150/2,8, Canon 18-55 IS II, Canon 50/1,8, extender kenko 1,5X.