Z dnešního fotolovu, pří prohlídce z jednoho vypouštěného rybníku, jsem pozoraval hejno jespáků, broďáky a stativ v autě, tak jsem šel do trenek a a do bahna s vodou, byli asi ze severu, tak se moc nebáli, klečel jsem a užíval jsem si bahýnko a hlavně to fotocení. Fotografováno na jihu jižní Moravy.
Přílohy
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
Normální rybník, před vypuštěním, až ho vyloví, tak tam nebude nic, mám jinou lokalitku, ale momentálně tam mají časově omezenou stávku, až bude po stávce, tak budu cvakat jako o život , na ni mám, ale bobříka mlčení, slib je slib.
Do 17.01 2010 Canon EOS 450, od 23.01.2010 Canon EOS 7D, objektiv 100-400 L IS, Velbon Sherpa 600R, blesk 540 EZ, fotokryt, trpělivost.......
zdravim tak dnes sa mi postastilo.. zatial co som cakal na nejake letovky kaciek si ma prisiel poobzerat tento fesak... az dnes som pochopil preco tak chaoticky urychlene dobu do kamenov vyjedaju z nic male musky... je to odrazovka zohnut sa na uroven oci nebola sanca..