Nominace na foto měsíce - červen
- administrator
- administrátor

Kdokoliv může nominovat fotografie za červen, stránka s fotkami k výběru je zde.
Sami si, s přihlédnutím k tomu, aby mohli vybírat i další uživatelé, určete kolik fotek nominujete a jestli v průběhu času přihodíte další. Maximální počet nominací je 15.
Bude-li nominací víc než 15, nadbytečné odstraním, a to následovně:
- budou-li od jednoho autora v nominaci dvě fotky (či víc) na stejné téma, bude provedena redukce na jednu fotku, ideálně po domluvě s autorem
- budou-li ve výběru různé fotky, odstraním nejpozději přidané nominace, které jsou nad maximální počet 15 kusů
A bude-li mít autor sérii na jedno téma a bude-li chtít nominovat raději jiný snímek ze série, než kdosi vybral, nevidím problém ve výměně. Stačí napsat co za co nahradit.
Postup pro vložení fotky: Rozkliknete vybraný snímek, kliknete naň pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberte "zkopírovat adresu obrázku". Tady ve vláknu v odpovědi kliknete na |hsimg| a dáte ctrl+V. V náhledu před odesláním byste měli vidět vybranou fotografii (či víc fotek). Ideální bude, když k vybrané fotografii rovnou napíšete i pořadové číslo, aby bylo hned vidět, kolik fotek už je ve výběru.
- budou-li ve výběru různé fotky, odstraním nejpozději přidané nominace, které jsou nad maximální počet 15 kusů
A bude-li mít autor sérii na jedno téma a bude-li chtít nominovat raději jiný snímek ze série, než kdosi vybral, nevidím problém ve výměně. Stačí napsat co za co nahradit.
Postup pro vložení fotky: Rozkliknete vybraný snímek, kliknete naň pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberte "zkopírovat adresu obrázku". Tady ve vláknu v odpovědi kliknete na |hsimg| a dáte ctrl+V. V náhledu před odesláním byste měli vidět vybranou fotografii (či víc fotek). Ideální bude, když k vybrané fotografii rovnou napíšete i pořadové číslo, aby bylo hned vidět, kolik fotek už je ve výběru.

- Jméno: Martin Růžek
1.

omlouvám se, že jsem vybral taky liščata, ale nemůžu si pomoct, ta stou slepicí se mně líbí úplně nejvíc ze všech, když tak tu moji vybranou Martino smaž když by se muselo rozhodovat dát jen jednu

omlouvám se, že jsem vybral taky liščata, ale nemůžu si pomoct, ta stou slepicí se mně líbí úplně nejvíc ze všech, když tak tu moji vybranou Martino smaž když by se muselo rozhodovat dát jen jednu
Canon R6, Canon RF 24/1,8 macro, Canon RF 100/2,8macro, Canon RF 800/11, Canon EF 100-400 II + oba extendery
- Martina
- VIP

Víc fotek ze série je v pořádku, záleží na autorovi, kterou nakonec vybere.
- James 2022
- běžný

- Jméno: Jakub Šrýtr
- jirfren
- VIP

- Jméno: Jiří Parůžek
- jirfren
- VIP

- Jméno: Jiří Parůžek
- Mouka
- VIP

- Jméno: Jan Moučka
- Martina
- VIP

Duffo, které lišky mám nechat?
Zítra večer nominace uzavřu, tak kdo chcete, ještě něco přihoďte.
Zítra večer nominace uzavřu, tak kdo chcete, ještě něco přihoďte.
- James 2022
- běžný

- Jméno: Jakub Šrýtr
-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal
Já sám nevím, líbí se mi obě, každá jinak. Na facebooku by bezpochyby větší úspěch měla první "plyšáková"Martina píše:Duffo, které lišky mám nechat?
http://duffa.zonerama.com | Sony A9 | Sony 200-600
-
duffa
- VIP

- Jméno: Dušan Doležal